Week 4

Week 4 begon op maandag middag een rondje door de intratuin met mijn zusje. Hier heb ik al verleidingen kunnen weerstaan. Op de terugweg zijn we wel gestopt bij een oliebollen kraam en hebben we voor €10 aan oliebollen gekocht. Bij mijn ouders thuis kreeg ik een tikkie van mijn moeder voor het cadeautje van m’n zusje.

Dinsdag kwam ik er achter dat de kattenbak grind bijna op is. Bobbi komt niet buiten en hebben daarom duurdere kattenbak grind zodat je het niet ruikt in huis. Dit heb ik samen met de weekboodschappen meegenomen.

Vrijdagochtend kwam vriendlief er mee aan dat ie naar de kapper moest. Alleen zaterdag was er een plekje vrij. Wel blij dat ie heen is gegaan anders had ie aan het einde van de lockdown een staartje kunnen maken.

Uitgave -

~Cadeau- €31,20

~Oliebollen -€10,00

~Kruidvat -€1,50

~Fruit - €3,00

~Jumbo - €26.80

~Lidl -€5,95

~kattenbak grind €19,98

~Slager €3,05

~Bakker €10,05

~Kapper - €28,50


Totaal - €140,03


We hoopte het met €75 te redden maar het is bijna het dubbele geworden. Op de oliebollen hadden we kunnen besparen maar ze waren wel heel lekker.

De kattenbak grind en de kapper had ik van te voren geen rekening mee gehouden. Vriendlief gaat gemiddeld 1 keer in de 8 weken heen, deze week was 2 weken eerder.

Totaal hebben we deze maand €220 aan boodschappen uitgegeven. Een stuk minder dan normaal.

Volgende week halen we de gipsplaten op voor in de garage. Ons bod op het huis is geaccepteerd en over 2 week komen ze foto’s van onze woning.