Week 3

Nadat we vorig week €63,20 boven ons budget zaten hebben we ons budget bij gesteld naar €75.

Maandag hadden we de verjaardag van mij zusje. Het cadeautje heb ik samen met mijn moeder besteld en was nog onderweg. Ik moet nog een betaalverzoek krijgen en die zal ik volgende week wel krijgen. ( Dus mam, als je dit leest? ) 

Dinsdag werd de HelloFresh box bezorgd. Dit zorgde ervoor dat we vorige week geen boodschappen hoefde te doen. Dinsdag avond hebben we eten laten bezorgen.

Donderdagavond heb ik het 2e gerecht gemaakt uit HelloFresh box. Hiervoor was ik groente bouillon  nodig. Dit hadden we niet in huis. Dit heb ik samen met een pak drinken en een zak bolletjes opgehaald.


Zondag zijn we naar zee toe geweest en hebben onszelf getrakteerd op een lekker visje.


Uitgave :


~ Buurtsuper - €3,90

~ Slager - €3,62

~ Tikkie - €3,98

~ Afhaal - €19,50

~ Vis - 9,45


Totaal : € 40,45

Door het bedrag van deze week te compenseren hebben we €25 terug verdiend van de €63,20. Nu we dus €34,55 overgehouden en dit van het bedrag van vorige week aftrekken dan komen we nog €3,65 te kort. 

Voor volgende week houden we nog een week van €75 euro aan. Dit doen we tot het einde van het jaar. Als dit goed bevalt dan gaan we volgend jaar hier mee door.


We hebben deze week geen boodschappen gedaan en moeten volgende week wat extra meenemen. We willen de garage ook verder isoleren en dit zal een bedrag rond de €100 zijn. Dit willen we nu graag afronden zodat dit klaar is als we ons huis verkopen. Dit halen we niet van €75 af omdat we hier apart voor hebben gespaard.