Week 2

Week 2:

Nadat we vorige week een goede week hebben gehad vonden we deze week wel spannender. In mijn uitgave lijstje had ik een verjaardag staan.

Behalve dat we veel maaltijden in de diepvries hebben liggen kreeg ik ook nog een code voor een gratis hello fresh pakket. Deze komt dinsdag binnen.

Behalve brood en melk hoef ik niks van de winkel te halen. Tenminste dat dacht ik, de kattenvoer en cola was op. Dit halen we uit Duitsland en hebben daarom wat extra meegenomen. Voeding voor Maeve was weer op bij de jumbo en moest ik naar de Kruidvat, hier heb ik 2 blikken meegenomen in plaats van 1.

Woensdag heb ik mijn eerste examen voor Nederlands afgerond en moest hiervoor naar school toe. Door onze huizenjacht waren we laat thuis en ben ik direct door naar school gegaan. Om 8 uur had ik nog weinig puf om te gaan koken en hebben we eten afgehaald.

Vrijdag kreeg vriendlief een mail dat de auto geschorst moest worden en dit moest direct betaald worden.


Uitgaves :

~ Kruidvat Maeve - €26,50

~ Verjaardag- €20,00

~ Parkeren - €3,00

~ Holland en Barret - €9,48

~ Afhaal - €21,65

~ Bakker - €12,07

~ Slager - €4,35

~ RDW - €24,10

~ Poiesz - €2,00

~ Edeka - € 40,05


 Totaal : € 163,20


Een hele slecht week dus... Aankomende week gaan we met €75 doen om de schade weer in te lopen. Dit doen we de week erop ook en als dat dat goed bevalt gaan we verder met €75 per week.