Ken je peaks al?

Sinds een jaar beleg ik met Peaks. In deze blog vertel ik je er meer over.

 

Sinds begin 2019 ben ik begonnen met Peaks. Van te voren heb ik getwijfeld omdat het rendement niet zo hoog was. Om te beginnen deed ik elke week mijn wisselgeld die kant op. In het begin bleef het vrij stabiel en had ik rond de € 0,50 winst. Dit viel mij behoorlijk tegen & heb ik het een tijdje stil gelegd.

 

Toch begon het te knagen, die € 0,50 was meer dan dat ik mijn geld op een spaarrekening liet staan. Dus heb ik alles vanaf vooraf weer gedaan en opnieuw begonnen. Tot oktober ongeveer bleef het redelijk stabiel en had ik een paar euro winst. Om toch meer winst te krijgen besloot ik tijdelijk wat extra in te gaan leggen. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn winst werd steeds meer totdat ik opeens 20 euro winst had.

 

Nu gaat er elke maand gemiddeld 50 euro naar Peaks. Op 15 februari 2020 heb ik € 318,28 in Peaks zitten, waarvan € 27,89 winst is.

 

Maar hoe werkt Peaks? Peaks is een laagdrempelig belegging. Vergeleken met andere sites is Peaks vrij duur. Om mee te beginnen als eerst beleggingen vind ik het zeker een goed begin.

 

Om te beginnen download je de app. Je maakt een account aan. Hier zijn ze best veel gegevens voor nodig dus kost even wat tijd. Je koppelt een rekening en je bent klaar om te gaan beleggen. Je kunt zelf je inleg kiezen. Met verschillende banken kunnen je je wisselgeld beleggen. Stel, je betaald € 8, 75 , Peaks rekent die naar boven af. Dus er gaat € 0,25 naar Peaks. Een keer per week wordt het geld van je rekening gehaald en belegd.

 

Wil je meer inleggen? Dan kun je ervoor kiezen om een paar euro’s per dag te doen of eenmalig in de maand.

 

Lijkt het je leuk om ook te gaan beleggen met Peaks? Gebruik dan mijn actie code , dan krijgen we allebei 5 euro! INGE8XFE